Mosselen - noilly prat
Deze mosselen met noilly prat room reductie zijn een hemelse manier om een twist te geven aan de klassieke bereidingen.
Gegrilde oesters VADOUVAN
Deze gegrilde oesters werden bereid in vadouvan boter. Samen met pulpo van de grill en coquilles op de hete plaat is dit een gerecht om je gasten mee weg te blazen.
Patatas bravas
Ontdek dit verrassend simpel patatas bravas recept met krokante aardappelschillen – duurzaam, heerlijk en perfect voor elke gelegenheid
zebra steak - camembert spread
Zebra steak met camembert spread: een bijzondere smaakcombinatie om zelf te proberen
Aardappelroos-Aioli
Aardappelroos die zacht gegaard is aan de onderkant en mooi krokant wordt aan de bovenkant. Serveer dit met een limoen kappertjes aioli bereid met de thermomix en je hebt een topgerecht.
Caveman biet HUMmUS
Hummus van rode biet met geitenkaas, afgewerkt met wat gerookt zout. Een leuk apertiefhapje om de avond te beginnen.
moinkballs
Een klassieker die niet meer weg te denken is uit de fire starter opties. Dit gehaktballetje met een laagje spek rond wikkel je in bbq saus als ze bijna klaar zijn, genieten.
BBQ NACHO's op de tigerfire plancha
Maak indruk met BBQ-nacho's: krokante tortilla's, smeuïge cheddarsaus, Blues Hog BBQ-saus en frisse pico de gallo.
Koud gerookte carpaccio van coquille
Verrukkelijke carpaccio van coquille, verfijnd met een subtiele rooksmaak van appelhout en aromatische limoen gember thee met zwarte peper. Het gerecht wordt afgewerkt met zure room, guacamole, roze peper, limoenzeste en tijm.
Camembert Tartiflette
Romige camembert, knapperig spek en verrukkelijk gekarameliseerde aardappelen samengebracht in een Hemelse Camembert Tartiflette, bereid op de Kamado.
low & slow shortribs op aziatische wijze
Langzaam gegaarde Shortribs, op smaak gebracht met jouw favoriete BBQ-rub en een heerlijke barbecuesaus op de Kamado. Voor het volledige recept, klik je hieronder!
baked feta pasta
Proef onze eigen twist op het Baked Feta Pasta recept, met romige feta, sappige cherrytomaten en verse kruiden, bereid op onze Kamado.
VONGOLE in tripelbier
Vongole bereid op de Tigerfire plancha. Venusschelpen, knapperige venkel, en kerstomaatjes, verrijkt met een vleugje Vadouvan kruiden en blond tripelbier. Aansteken maar!
Wilde eend met sinaasappel sabayonsaus
Wilde eend met een vleugje rook van het cederhouten plankje, geflambeerd met cognac en afgewerkt met een luchtige sinaasappel sabayonsaus. Bereid op de Tigerfire plancha.
Smokey ratatouille
De romige gerookte tomatensaus met groententorentjes geeft deze ratatouille een leuke twist op wat je gewoon bent van dit gerecht.
indiaas Geroosterde bloemkool
Geroosterde bloemkool op indiase wijze met raita. De pittige kruiden in de bloemkool passen goed bij de frisse, romige raita: hartig, pittig en verfrissend tegelijk.
Oosters gegrilde paksoi
Stap uit je comfortzone en ontdek een gegrild groenterecept. Met gegrilde paksoi, een verrassende Sesam Ketjap Manis Lak en gekarameliseerde sjalotjes. Leer hoe je met deze eenvoudige combinatie een heerlijke maaltijd op tafel zet!
Wentelteefjes met Citrus Saus
Wentelteefjes met Citrus Saus! Dit recept combineert knapperig brood, verse aardbeien, blauwe bessen en een vleugje munt. Simpelweg verrukkelijk!
Libanese wings met tahini dressing
Met kruiden zoals Za'atar en de romige tahini dressing waan je jezelf spontaan in het midden-oosten. Simpel en lekker, maken maar!
SUMAC CORN RIBS
Deze maïsribben zijn gekruid met een mix van sumac, paprikapoeder en andere kruiden. Geserveerd met romige labneh en geroosterde pistachenootjes.